Üdvözlöm a spanyol ingatlanok oldalán!

A Spanyol Ház ingatlanközvetítő iroda Costa Blanca térségében kínálja széleskörű szolgáltatásait mindazoknak, akik kedvelik a mediterrán életstílust és egy dél-spanyolországi ingatlanra vágynak.

Új építésű és használt apartmanok, házrészek, különálló házak széles választéka elérhető áron! Elsősorban Torrevieja és Campoamor közötti területen a tengerparton és kb. 10 km-es szárazföldi vonzáskörzetében (Ciudad Quesada, Benijofar, San Miguel de Salinas stb.) kínáljuk ingatlanjainkat, azonban új építésű ingatlanok esetében Alicante és La Manga közötti területre is kiterjed szolgáltatásunk.

A 2010-es évek elejétől kezdve egészen a 2015-ös évig a spanyol ingatlanok árai csökkenő tendenciát mutattak, az elmúlt években pedig beálltak egy viszonylag stagnáló árszintre. Érdemes kihasználni ezt a lehetőséget, hiszen ez az ár már nem megfizethetetlen egy magyar vásárló, befektető számára sem! Piaci elemzők egybehangzóan állítják, hogy most érdemes spanyol ingatlant vásárolni.

Először el kell döntenie, hogy milyen anyagi kondíciókkal tud belevágni a vásárlásba, illetve milyen célból szeretne ingatlant vásárolni. Kizárólag kiadás céljából, esetleg második otthonként, nyaralóként használná. Ezután történhet meg az Ön számára legkedvezőbb hely és ingatlan kiválasztása.

Mi megtaláljuk az Önnek megfelelő ingatlant! Küldje el elképzelését, kérdéseit és folyamatosan bővülő kínálatunkból személyre szabott ajánlatot küldünk.

Igényeinek feltérképezése után tanácsokkal látjuk el, mely ingatlantípusok felelnének meg Önnek a legjobban, mely spanyol ingatlanok a legmegfelelőbbek. Tájékoztatjuk a spanyolországi lakáspiac trendjéről, a befektetési lehetőségekről. A vásárláshoz szükséges összes adminisztrációt intézzük helyi partnereinkkel. Lakásfelügyeleti szolgáltatásunk igénybevételével egész évben nyugodt lehet, hogy lakása biztonságban van.

Keressen emailen, whatsappon, viberen, skype-on!