Costa Blanca-t legcélszerűbb repülővel megközelíteni. Kedvező áron, fapados járatokkal közvetlenül vagy átszállással bármelyik időszakban találunk járatot.

Közvetlen utat hetente kétszer a Wizzair indít Budapestről Alicantéba, a téli időszakban ez heti egy járatra korlátozódik. 

Amennyiben más napon szeretne utazni, van lehetősége válogatni a Wizzair, vagy a Ryanair járatai között átszállással. Budapestről  Murciába, Barcelonába vagy Madridba hetente többször indulnak fapadosok, de megoldást jelenthet egy londoni vagy milánói átszállás is.

Amennyiben valamelyik spanyol nagyvárosba érkezik, az országon belüli közlekedéshez repülő helyett választhatja a spanyol gyorsvasutat, a Renfe-t is, mellyel pár óra alatt elérhet Alicantéba. 

Alicantéból közvetlen buszjárattal érheti el Torrevieját, illetve remek autóbérlési lehetőségek, vagy reptéri transzfer szolgáltatások állnak rendelkezésére már a reptéren.

Amennyiben reptéri transzfer szolgáltatást szeretne igénybe venni, a szolgáltatásaink menüpontban megtalálja a részleteket.