R-1632 Part közeli lakás

74.900€

Részletek

Második emeleti lakás Torrevieja déli részén. A tengerpart 2 perc sétával elérhető csakúgy, mint a boltok (Aldi), éttermek, szórakozóhelyek.

Egy hálós lakás a tengertől 2 percre

A lakást a felújítás során a tulajdonos átalakította és a félszoba falát lebontva a nappali és az étkező összenyitásával egy tágas teret kapott az apartman. Így egy hálószoba, egy fürdőszoba, szeparált konyha és viszonylag nagy erkély alkotja az ingatlant.

Az erkély dél-nyugati fekvésű, kifejezetten kellemes az év bármely szakában. A homokos tengerpart pár lépésnyire található, egy utcányira a háztól. A tenger közelsége miatt az urbanizációnak nincs közös medencéje. A ház 2 szintes, így lift sem kerőlt kialakításra. Éppen ezért az éves közösköltsége kifejezetten alacsony. Kiváló nyaraló ingatlan, angyon jól kiadható. Alicantéból akár busszal, akár bérelt autóval könnyen megközelíthető.

This is a second floor apartment in El Paraiso, Torrevieja. The property has 1 bedroom, 1 bathroom, large living area with dining area.The balcony is south/west facing, perfect for the winter days.Just 2 minutes walking distance to the sea and to the supermarket, restaurants and bars.

  • ID: 5341
  • Views: 1887