R-202 Apartman tengerre néző kilátással, Torrevieja

74.900€

Részletek

Tengerközeli apartman

AZ ELADÁS SZEPTEMBERIG FELFÜGGESZTVE!!!

Jó állapotban lévő, első emeleti apartman tengerre néző terasszal eladó Torrevieja északi részén, La Mata közelében. 1 hálószoba + nappali + 1 fürdőszoba + szeparált konyha kialakítású a lakás. Torrevieja Torreblanca-n, a parque Aromatico közelében található.

Pár perc séta a tengerpart

A homokos tengerpart strandpapucsban megközelíthető, pár perc sétatávolságra. Élelmiszerbolt az épület előtt. Éttermek, bárok szintén a közelben.

A lakásba érve jobb kézre az ablakkal ellátott, önálló, jól felszerelt, szép állapotban lévő konyhát, balkézre a zuhanyzós, kis méretű de praktikus kialakítású, ablakos fürdőszobát találjuk. Tovább haladva szemben a hálószobába jutunk, melyből közvetlenül kijutunk a tengerre néző teraszra. A közlekedőn jobbra pedig a nappaliba érkezünk. A nappaliból szintén a teraszra juthatunk. A terasz ezen része üveggel beépítésre került így biztosítva egy kényelmes étkezőt. Akár reggeli kávézás, akár az ebéd vagy a kellemesen szellős vacsora közben is élvezhetjük a kilátást. A társasház zárt udvarán egy autó parkolására alkalmas felszíni kocsibealló tartozik az ingatlanhoz. Az apartman részben bútorozottan eladó.

 

Video megtekintéséhez klikk ide

  • ID: 5587
  • Views: 3026