N-486 Bali álom – Punta Prima

169.000€

Részletek

Az egyik legrégebbi múlttal rendelkező építtető újabb beruházása Punta Primán, a Bali álom. Ezek a csodálatos 2 vagy 3 szobás ingatlanok egy gyönyörű lakóparkban kaptak helyet. A lakópark kertjének, közös területeinek kialakítása során az építtető külön figyelmet fordított az egzotikus, keleti nyugalmat sugárzó környezet kialakítására. Tágas teraszok déli tájolással, tengerre néző kilátással, lenyűgöző zöld területek, dekoratív kis tó pihenőhelyekkel és fából, természetes anyagokból kialakított járófelületekkel.
A közös terület két külső kialakítású úszómedencével rendelkezik, amelyek körül pihentető napozóágyak, napernyők segítik a felhőtlen kikapcsolódást.
A kertben a legkisebbek is megtalálják szórakozásukat. Jól felszerelt játszótér várja a kis örökmozgókat.
A felnőtteknek különféle relaxációs és wellness részlegek állnak rendelkezésre, mint jacuzzi, szauna, belső és kültéri fitness terem.
A teraszok és a kert kialakítása követi a Bali szigetén taláható gyönyörű rizsteraszokat ezzel megadva a hely egzotikumát. Nem véletlenül nevezik a lakóparkot már most Urbán Dzsungelnek!

MOST AJÁNDÉK RADIÁTORRAL ÉS A FÜRDŐSZOBÁKBAN PADLÓFŰTÉSSEL!

A 2 hálószobás 2 fürdőszobás ingatlanok már 169.000€-tól kaphatók. Hasznos terület 71,23 nm + 9,75 nm terasz.

A 3 hálószobás, 2 fürdőszobás lakások 305.000€-tól elérhetők.

Az árak a lakás méretétől, elhelyezkedésétől, típusától függően változnak. Kérje részletes ismertetőnket! 2020 decemberi átadás!

  • ID: 4950
  • Views: 915