R-101 Quad-ház, Playa Flamenca

129.900€

Részletek

Quad-ház, azaz négyes társasház eladó Playa Flamencán

Kifejezetten tágas, akár 3 hálószoba kialakítására is alkalmas, napfényes házrész eladó, kerttel, kocsibeállóval, tárolóhelységgel.

Most 9000€ árcsökkenés!

A kertkapun belépve kerti reggeliző szett vagy kényelmes kerti bútor kihelyezésére alkalmas, lekövezett teraszra érkezünk, melyen keresztül eljutunk a nagy, kandallós nappaliba. A nappali jobb kézre eső része régebben hálószoba volt, a tulajdonosok bontották ki a nagyobb tér elérése érdekében. A nappaliból nyílik a pulttal leválasztott konyha, melyből eljutunk a mosókonyhába, ahol a mosógépen és villanybojleren túl kiváló pakolos, rakodós tér került kialakításra. Az alsó szinten található még egy jó állapotban lévő fürdőszoba és egy gardróbos hálószoba.

A lépcsőn feljutunk a szolárium teraszra, mely szinten könnyedén kialakítható a 3. hálószoba. A teraszra kilépve balkézre szintén tárolóegység került kialakításra.

Az udvaron egy autónak kényelmes parkolóhely, napellenző, és egy újabb tároló található. A medence 3 lépésnyire van.

A Carefour, éttermek, tengerpart 3 perc sétatávolság.

Mivel a ház bútorozatlan kis befektetéssel egy nagyon igényes, szépen berendezett ingatlant lehet belőle varázsolni, mely akár egy nagyobb családnak, akár baráti társaságnak, cégnek, akár kiadásra befektetőnek kiváló ajánlat.

https://youtu.be/v1ogNBcNq_c
Quad-ház, Playa Flamenca

  • ID: 5306
  • Views: 1858