N-215 Villák – Benijofar

257.000€

Részletek

Legújabb projectjeink Benijofaron különböző villák kínálata: 2 hálószobás, 2 fürdőszobás önálló családi házak minden kényelemmel ellátva. A villákhoz viszonylag nagy kert tartozik, ahol bőséges hely áll rendelkezésre egy megfelelő méretű medencéhez és egy autóbeállóhoz.

Benijofar több új építkezésnek ad helyet. Folyamatosan épülnek az önálló villák, sorházak. Kérje aktuális árlistánkat!

Ugyanettől az építtetőtől számtalan új építésű villa eladó. 2 vagy 3 hálószobásak, változó telekméret, opcionális medence, kocsibeálló építéssel. 225.000€-tól

Benijofar Spanyolország délkeleti partján található, mindössze 10 percre a Guardamar fehér homokos strandjaitól, és közel a Sierra Orihuela hegyeihez, a Segura folyó alsó völgyében. A régió és környéke hagyományosan mezőgazdasági terület, lenyűgöző természeti képekkel. Valójában Benijofar nevét eredetileg az arab „gyöngy fia” adja, így Benijofar Costa Blanca tényleges gyöngyszeme. Ez a kicsi / nagy város Alicante tartomány déli részén található lakosainak száma 4200, és mindössze 8 km-re található Guardamar strandjától. Lakossága igen vegyes, sokan észak-európaiak, brittek, helybéliek akik együtt élvezik a nyugodt mediterrán életet.
A Benijofar mindössze 8 km-re helyezkedik el Guardamar fehérhomokos strandjaitól, amelyek több mint 15 km hosszúak és a Földközi-tenger kristálytiszta fürdőhelyeinek egyike. A Guardamar, hasonlóan Benijofarhoz, egyedülálló, mivel ez az egyetlen tengerparti város, melynek védett homokdűnéi, egyedülállóak Costa Blanca-n. De Benijofar nemcsak Costa Blanca strandjaihoz van közel, hanem sok nagyobb város is van a közelében, így a térség gazdasági központja is. Orihuela Costa mindössze 15 perc, Torrevieja 10 perc autóval. Torrevieja a térség egyik nagyvárosa számtalan szolgáltatást kínál a látogatóknak, hiszen 2 kórháza, több kikötője és egy nagy bevásárlóközpontja van többek között a Carrefour hipermarkettel. Mivel Benijofar az A7-es autópályáról is jól megközelíthető, ezért a külföldiek számára is könnyen megközelíthető, mivel mindössze 20-25 percre van Alicante és Murcia repülőterétől, vagy ha Spanyolországon belül utaznának , körülbelül 30 perc alatt Alicante vasútállomására érhetnek, ahol a nagy sebességű AVE vonattal Madrid gyorsan és kényelmesen elérhető.
Benijofar óriási választékot kínál az üzletek tekintetében. Néhány közülük kifejezetten a külföldieket, elsősorban a britteket és hollandokat célozza. Amint belép Ciudad Quesada-ba Benijofar-ból, egy nagy Mercadona-t talál. A Mercadona nagyjából olyan, mint a Sainsburys vagy a Tescos az Egyesült Királyságban, Spanyolország legnagyobb szupermarketláncát képviseli. Benijofaron minden igényét kielégítő üzletválasztékot talál: a hentestől, a bioboltig, a hardverboltoktól, a pékségektől a helyi gyógyszertárig mindent megtalál. 2 bank (Caja Rural és Banco Sabadell) egészíti ki Benijofar szolgáltatásait, így egy komplett város, annak ellenére, hogy lakossága nem több, mint 4000.


 

  • ID: 3561
  • Views: 842